Loading...
BEHANDELINGEN2021-01-22T10:51:40+00:00

OUR SERVICES

Bij Lin’s Medical Beauty kan u terecht voor een brede waaier aan behandelingen en diensten. Van Mesoline-behandeling, powderbrows, lippigmentatie, lash volume lift, plasmalift, wimperextensions en tanning… wij hebben een gepaste oplossing!

MESOLINE-BEHANDELING

Mesoline is een gamma van meso-cocktails van de hoogste medische kwaliteit. Specifiek aangepast aan het huidtype, kunt u hiermee de huid een boost en verbetering geven.

POWDERBROWS

Powderbrow is een nieuwe techniek
semi-permanente make up toegepast door middel van een machinaal nano naald.

LIPPIGMENTATIE

Lippigmentatie is een semipermanente make up wat toegepast wordt door middel van een machinaal naald.

LASH VOLUME LIFTING

LVL is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers gekruld en gelift worden zonder daarvoor gebruik te maken van wimperextensions of mascara.

PLASMALIFT

De procedure bestaat uit het maken van kleine punten op het oppervlak van de huid met plasma gegenereerd uit het Plasma IQ-apparaat.

WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit.

TANNING

Een mooie en natuurlijke bruine teint, dat willen we toch allemaal! Of het nu is voor een feestje, vakantie of gewoon zo maar.

NAILS

Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud van kleuren. Het resultaat: prachtige nagels die er fantastisch uit zien.

SUIKERONTHARING

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen

PRIJSLIJST