Wimperextensions2018-11-10T13:14:47+00:00

Project Description

Wimperextensions one-by-one en Russian volume

“EEN PRACHTIGE VOLLE EN SENSUELE OOGOPSLAG”
Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is de One-By-One techniek iets voor jou. Ben je op zoek naar een glamour look met extra volle en zwarte wimpers ga dan voor de Russian Volume techniek.
DE BEHANDELING
Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden deze zijden wimpers bevestigd aan uw eigen wimpers. Er zitten gemiddeld 60 tot 100 natuurlijke wimper haartjes per oog. Op elk haartje wordt een wimperextension bevestigd met speciale lijm. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald. Niemand zal de extensions van de natuurlijke wimpers kunnen onderscheiden.
HOE LANG BLIJVEN DE WIMPEREXTENSIONS ZITTEN?
De wimperextensions worden semi permanent geplaatst. Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 8 weken.
Om een mooie volle wimperlijn te behouden, wordt er geadviseerd om iedere 2 tot 3 weken een zogenaamde “refill” behandeling te ondergaan. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 90 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ONE-BY-ONE EN RUSSIAN VOLUME?
Er is een groot verschil tussen One-by-One wimperextensions en Russian Volume wimperextensions! Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. Bij One-by-One wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Bij de Russian Volume/2D-6D wimperextensions wordt er ook 1 extension per natuurlijke wimper haar geplaatst alleen bestaan de extentions van de Russian Volume wimpers uit 2 tot 6 haartjes per extention. One-by-One is voor een natuurlijke look en Russian Volume geeft echt een zwartere meer glamoureuze look!

ONE-BY-ONE
Wimper verlenging met One-By-One ziet er natuurlijk en perfect uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend. Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers, en je hoeft nauwelijks nog make-up aan te brengen. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken naar hebt en als je uit het zwembad komt zie je er nog mooi uit! Kortom de lange wimpers waar iedere vrouw van droomt! Begin je er eenmaal aan dan wil je niet meer anders…
VOORDELEN ONE-BY-ONE TECHNIEK:
* Een sensuele en natuurlijke uitstraling
* Mascara, wimperverf en wimperkruller zijn niet meer nodig
* Gewichtloos, je voelt de wimperextensions niet
* Lengte, dikte en curve bepaal je zelf
* Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee
* Perfecte oplossing voor op vakantie
* 24/7 een mooie natuurlijke look
* Beschadigt de natuurlijke wimpers niet
* Geheel pijnloos

RUSSIAN VOLUME
Russian volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-by-One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. Dus de hele dag door een mooie glamoureuze look, ook bij het opstaan!
VOORDELEN RUSSIAN VOLUME TECHNIEK
* Mooie volle en lange wimpers met extra volume
* Lengte, dikte en curve bepaal je helemaal zelf
* Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig
* Blijven gemiddeld langer zitten dan de One-by-One techniek
* Ideaal wanneer je niet zoveel wimpers hebt
* Bestand tegen water, traanvocht, sauna, zon & zee
* Extreem zachte kwaliteit en lichte haartjes.
* Geven een glamoureuze look
* Deze techniek kan ook gebruikt worden voor een ultra-naturel look