Plasmalift2018-11-10T13:07:50+00:00

Project Description

Plasmalift – PLASMA IQ

De huid rond de ogen verandert door de jaren heen. Het verliest zijn natuurlijke elasticiteit en vorm. De huid rondom de ogen worden meer rimpelig en de huid krijgt een donkerder uitstraling. Wallen onder de ogen en hangende oogleden zijn een duidelijk bewijs van niet alleen slapeloze nachten of overwerk, maar vaak het eerste zichtbare bewijs van huidveroudering. Onze oogopslag is niet meer wat het was terwijl de tijd alleen maar verder schrijdt. Er is nu een intelligente oplossing om de look, jeugdige blik en het vertrouwen te herstellen.

Maak kennis met een nieuwe slimme technologie met behulp van de vierde fase namelijk ….. plasma
• Dit is een veilig apparaat voor de niet-invasieve ooglift correctie, die bij de eerste keer effectief is
• Het apparaat maakt gebruik van microgolven
• Werkt zonder de huid te beschadigen en na de behandeling kun je meteen je weg vervolgen
• Verwijderd de eerste tekenen van veroudering en geeft je een nieuwe look
• Gebruikt voor de correctie van oogleden bij zowel mannen als vrouwen

De procedure bestaat uit het maken van kleine punten op het oppervlak van de huid met plasma gegenereerd uit het Plasma IQ-apparaat. Ongeveer 0,5 mm van elkaar, waardoor de perfecte elasticiteit van het ooglid wordt hersteld. Elk van deze punten zorgt voor sublimatie van de epidermis zonder de basislaag van de dermis te beschadigen en zonder bloedingen en zonder het omliggende weefsels te beschadigen. De procedure duurt ongeveer 20 minuten en de sublimatiepunten blijven ongeveer gedurende maximaal een week.

Technologie
Plasma IQ is een medisch apparaat, gemaakt in Italië, voor gebruik door meso specialisten, dermatologen, plastische chirurgieën en esthetische geneeskundigen. Plasma IQ is een intelligente oplossing voor de niet-invasieve ooglift. Plasma IQ is een plasma generator. Het plasma wordt gevormd tussen het uiteinde van het apparaat en de huid van de patiënt. Er vindt op een gecontroleerde manier sublimatie van de epidermis plaats met als gevolg krimp van de huid wat tot huidverstrakking leidt. De behandeling wordt verricht zonder het omliggende gezonde weefsel te beschadigen.

Voordelen van de behandeling
• Niet-invasieve behandeling – aanbevolen voor mensen die geen chirurgische procedure willen bepalen (blefaroplastiek)
• Precisie – Micro plasma werkt alleen binnen de epidermis zonder de huid te beschadigen
• Onmiddellijk effect – effecten zichtbaar na de eerste behandeling
• Veilig – veilig voor personen met pacemakers en andere patiënten waarvan de huidige behandelingen gecontraindiceerd zijn
• Comfortabel – je kunt meteen je weg vervolgen

Is de procedure pijnlijk ?

Met Plasma IQ kunt u ooglidchirurgie uitvoeren met volledige ooglidbeweging tijdens en na de operatie.
De behandeling veroorzaakt geen ontsteking en necrose van rondom liggend weefsels.

Wanneer gebeurt het en hoe lang duurt het?

Door de technologie is het mogelijk om de effecten in real time te observeren. Ongeveer 70% van het effect is direct na de behandeling zichtbaar. Klinische studies laten zien dat patiënten die deze therapie ondergaan het therapeutische effect zich voor 2 tot 4 jaar aanblijft.

Poliklinische aanbevelingen
Na de behandeling zijn er op de huid zijn er kleine korstjes zichtbaar, die na 6 tot 10 dagen automatisch verdwijnen. Op de 2e en 3e dag kan er een kleine zwelling ontstaan. Nadat de korstjes zijn verdwenen, kan de huid gedurende 1-2 weken licht rood worden. In deze periode moet een voedende crèmes die huiddegeneratie versnellen en erythema verminderen, worden toegepast. Wij raden zelf ook zinkzalf aan voor de goede herstel van uw huid. Gebruik pas weer make-up op de behandelde zone na herstel.

Nabehandeling
Eventueel kan ‘n nabehandelingen worden alleen uitgevoerd als het inderdaad nodig mocht zijn. Bij 90% van onze cliënten is dat niet nodig. Een nabehandeling afspraak is alleen te boeken via onze telefonische tussen de 4 en 6 weken na uw 1e behandelingen. U kunt bij ons geen nabehandeling boeken als uw 1e behandeling gedaan is door een andere salon, kliniek of instituut, helaas zal u dan moeten wachten tot er weer een gehele 1e behandeling gedaan kan worden. Interval: 4 tot 6 weken (eventuele nabehandeling)

Contra-indicaties
Ziekten van het hart en vaatstelsel, Metabolische aandoeningen (diabetes), Schildklierziekte, Ziekten van het zenuwstelsel, Oogziekte,
Choroby psychosomatyczne, Gebruik van medicijnen – tetracyclines, isotretinoïne (Accutane, Izotek), Zwangerschap en borstvoeding

ZONES: keuze uit 1 zone per behandelingen uit onderstaande lijst
Bovenlip lijnen – Onderlip lijnen – Neuslipplooi – Kraaienpootjes – Rimpellijnen bij oren
Oogcorrectie Boven – Ooglifting Onder – Rimpels in wangen – Wenkbrauw lift